Уеб сайт за продажба на книги от Попов

Вход

Търсене

Категории

Клинична алергология
автор: Колектив

Разглеждания: 2336
Клинична алергология

Под редакцията на проф. д-р Жени Милева.

През 1986 г., под редакцията на проф. Георги Костурков бе издадена КЛИНИЧНА АЛЕРГОЛОГИЯ, която за своето време съдържа най-новите постижения на имунологията и клиничната алергология и която в продължение на едно десетилетие играе успешно ролята на основен учебник по алергология, по който се подготвят десетки алерголози в цялата страна.

Това е период, в който у нас вече има добре организирано обучение по алергология както за студенти медици, така и в рамките на следдипломната квалификация.

Последното десетилетие на вече изминалия XX век се характеризира с необичаен дори за това столетие напредъка областта на фундаменталната и клиничната алергология. Пишат се и бързо стареят книги, включително и у нас. Въпреки това обаче видима е необходимостта от основен учебник по алергология, който да обобщи и представи в подходящ за обучение вид всички проблеми на съвременната алергология.

Така назря идеята да бъде написано ново основно ръководство по алергология. Новата цел е да даде съвременни знания за механизма на алергичните процеси, клиниката, диагнозата, лечението и профилактиката на алергичните болести. Надяваме се, че книгата КЛИНИЧНА АЛЕРГОЛОГИЯ ще подпомогне както лекарите алерголози в тяхната ежедневна практика, така и общо практикуващите лекари и лекарите от другите специалности (У Н Г, дерматология, анестезиология, хирургия и др.), които често се срещат с трудни за решаване алергологични проблеми.


Цена: 35.50 лв
Не се предлага

Copyright MAXXmarketing Webdesigner GmbH

ИЗКУПУВАМЕ КНИГИ!!!

 

 

 

as.jpg - 20.30 КБ

 

Ръководство по дърворезба и пирография

Цена: 17.50

Кошница

Сума:   0.00 лв
Иди в кошницата